waarom succesmkb

je leidt een onderneming

Als ondernemer heb je doelstellingen en ambities. Sommige ‘bijzaken’ remmen je in waar je echt goed in bent. Voor die ‘bijzaken’ kun je wel wat hulp gebruiken. En omdat je vast geen zin hebt om uit die duizenden specialisten een keuze te moeten maken, kun je ook gewoon succesmkb bellen. Wij hebben een geselecteerde groep professionals en producten, die passen bij ondernemers als jij.

Onze professionals spreken jouw taal en zijn op hun vakgebied door de wol geverfd. Geen vraag of behoefte is voor ons te gek. Elk contact met succesmkb levert je minimaal iets op. Een tip, een link, de inzet van een professional, of een blij gezicht. We zijn creatief en dienstverlenend. Jouw succes is ons succes.

Bijzonder is dat we geen kosten berekenen voor bemiddeling, noch aan jou, noch aan de zelfstandige die je inzet. Vinden we wel zo fair.

je wilt je als zelfstandige aansluiten

Je bent al enige tijd actief, hebt iets bijzonders te bieden en je bent fan van MKB. Dan is succesmkb een netwerk waar je je thuis zal voelen.

Als je je aansluit word je onderdeel van een club zelfstandige professionals die allemaal fan zijn van mkb. Met elkaar versterken we onze positie op de markt, waardoor we vaker en sneller benaderd worden als een ondernemer hulp zoekt. Omdat we selecteren op track record en karakter, kom je in een omgeving van gelijkgestemden. Je helpt dan niet slechts onze klanten, maar je versterkt ook elkaar.

Na aanmelding, selectie en toelating betaal je EUR 10 per maand. Je kunt je producten promoten, je kunt blogs plaatsen en als je dat wilt, dan krijg je een eigen profielpagina op onze website. Je krijgt toegang tot ons samenwerkingsplatform waarop we opdrachten en evenementen plaatsen.

Het allermooiste is: je betaalt niets meer dan die EUR 10 per maand. De fee die je aan de klant rekent is volledig voor jou. Wel zo eerlijk naar klant en aangesloten professionals.

wil je je als deskundige aansluiten bij succesmkb?

meld je aan en ontvang snel meer informatie